Старши треньорът на футболния Барселона - Шави Ернандес изглеждаше изцеден откъм

...
Старши треньорът на футболния Барселона - Шави Ернандес изглеждаше изцеден откъм
Коментари Харесай

Шави: Казвах ви, че този отбор ще става все по-силен

Старши треньорът на футболния Барселона - Шави Ернандес изглеждаше изцеден откъм физически сили, само че благополучен от класирането на тима си на четвъртфинал в Шампионската лига. Каталунците спечелиха с 3:1 против Наполи (Италия) и не престават към идващия стадий с общото 4:2.

" Това беше отличен мач за нашия тим! Моите футболисти напуснаха терена в края изцяло опустошени - хвърлихме всичките си сили. Смятам, че доминирахме през по-голямата част от срещата и аз се гордея с футболистите. Когато разгласих, че ще напусна поста си, аз споделих на всички, че този тим ще става по-силен и по-силен. И мисля, че пристигна време да се порадваме ", стартира Шави.

" Поставихме си като цел да играем нападателно и с топката, и без топка. Наполи на практика не направи нито една контраофанзива. Смятам, че играхме великолепно в тази среща. Младият Пау Кубарси - за който това беше първи европейски мач на равнище мъже игра доста умерено и постоянно подаваше вярно, на свободен наш състезател. Той великолепно диктува темпото, а да го гледаш е същинско наслаждение ", съобщи още някогашният халф на испанския народен тим и на Барселона, отговаряйки и на въпрос дали не е поел прекомерно огромен риск с стартирането като титуляри и на Ламин Ямал, и на Пау Кубарси.

" Наполи е първокласен тим, който движи добре топката и имаше няколко положителни благоприятни условия за гол от постепенни офанзиви. Заслужавахме повече и на Стадио Марадона, защото доминирахме там. Ние сме в осемте най-хубави тима в Европа и това е отлично за Барселона и всички почитатели на Барселона. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР